Cine a fost eliminată aseară de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot

Aseară, la “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ediție eliminatorie, una dintre cele șapte concurente rămase în competiție a părăsit show-ul, în urma deciziei juriului. Chiar înainte de Semifinală, anunțată aseară de Ilinca Vadinci, ce va fi difuzată sâmbătă viitoare, pe 12 decembrie, Roxana Nemeș și-a luat adio de la șansa de a fi câștigătoarea titlului de cea mai stilată femeie din România.

Author: Mircea Pop duminică 06 decembrie 2020 , 13:00

Ilinca Vandici  a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot
Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În Semifinala acestui sezon se vor duela, așadar, șase concurente: Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Deea Codrea și Cristina Siscanu.

Un anunț surprinzător a făcut Ilinca Vandici aseară: liniile telefonice au fost redeschise, chiar după momentul eliminării, așa că telespectatorii își pot vota preferata, ei fiind cei care hotărăsc

cine rămâne în competiție, în lupta pentru marele premiu și titlul de Cea mai stilată celebritate din România.

Citeste si: VIDEO- Alexandra Ungureanu vorbește despre viața ei la Kanal D

Ilinca Vandici  a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot
Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot

Citeste si: Cine este tânăra care şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Ediția concept de aseară, “Winter Wonderland” a adus telespectatorilor o serie de surprize, concurentele s-au întrecut în ținute spectaculoase și momente artistice excepționale.

Însă, dacă unele dintre acestea au fost aplaudate de jurați,  altele au fost criticate, iar dezamăgirea s-a citit, atât în ochii concurentelor, cât și ai juraților.

Cine s-a aflat pe primul loc

Clasamentul de aseară, în ceea ce privește notele oferite de jurați, a plasat-o pe primul loc pe Alexandra Ungureanu, cu 14 puncte, pe locul secund fiind Andreea Tonciu, cu 12 puncte, și Cristina Sicanu, cu 11 puncte, pe a treia poziție.

Citeste si: Cum arăta Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa în cadrul show-ului televizat

Și în ceea ce priveste numărul de stele acumulat, Alexandra Ungureanu ocupă prima poziție, cu un total de 12, fiind urmată de Deea Codrea, cu 10 stele, și de Andreea Tonciu, cu 7 stele.

Ilinca Vandici  a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot
Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot

Pe ultima poziție, în clasamentul juraților, s-a clasat Roxana Nemeș, cu 6 puncte. Penultimul loc i-a revenit Oanei Radu, cu 8 puncte. În ceea ce privește numărul de stele acumulat, pe ultimul loc a fost Oana Radu, cu doar o singură stea, Theo Rose și Cristina Siscanu având fiecare câte 3 stele. Duelul eliminării le-a adus în fața juraților pe Roxana Nemeș, Cristina Siscanu, Oana Radu și Andreea Tonciu. Jurații au decis ca Roxana Nemeș să părăsească competiția.

Citeste si: Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si