Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce au divorțat după doar 3 ani. Vedeta avea doar 24 de ani

Andreea Marin este extrem de fericită în prezent în brațele lui Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, dar până să ajungă aici, vedeta de televiziune a trecut prin câteva mariaje care nu au funcționat.

Author: E. V. duminică 24 martie 2019 , 16:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La doar 21 de ani, Andreea Marin se căsătorea cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat decât 3 ani: „Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, – mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 33 de ani. Sunt împreună de doi ani, iar de curând s-au mutat împreună, după ce până acum au avut o relație la distanță. Ea a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior și cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si