Cine are vila mai mare? Augustin Lazăr și Tudorel Toader ”se bat” și în imobile

Augustin Lazăr deține una dintre cele mai elegante și impunătoare imobile din Alba Iulia.

Radu Constantin, joi 11 aprilie 2019 , 18:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Augustin Lazăr, Procurorul General al României, deține o vilă pe trei niveluri în Alba Iulia. Este vorba despre o jumătate dintr-un imobil construit în sistem duplex, partea lui Toader având aproape 300 mp, conform magazinuldecase.ro. Vila a fost construită de Augustin Lazăr și de soția lui, fosta judecătoare Elisabeta Lazăr, în 1997 și se află într-o zonă bună a orașului.

În afară de vila din imagine, Augustin Lazăr a mai moștenit în 2018 o casă de locuit de 73 mp în județul Alba precum și mai multe terenuri în același județ. Conform declarației de avere, în 2018, Procurorul General al României a avut venituri de aproximativ 400.000 lei iar pensia soției sale se ridică la 160.000 lei anual. Totuși, el a donat o parte din avere fiicei și ginerelui său, cărora le-a virat aproape 390.000 lei între 2017 și 2018.

Tudorel Toader i-a donat casa fiului după ce a construit-o

Citeste si: Augustin Lazăr: Secţia parchetelor militare a înaintat instanţei rechizitoriul în dosarul Revoluţiei

Vila lui Toader din Alba Iulia poate fi la concurență cu cea ridicată de Tudorel Toader, Ministrul Justiției, la Iași. Aceasta are ”doar” 170 mp, are tot trei niveluri. Diferența este că după ce a terminat construcția, Toader i-a predat-o la cheie fiului său, Alexandru, cu un act de donație, conform 7est.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si