Cine e romanul pe care selectionerul Croatiei l-a sunat inainte de finala Cupei Mondiale! Mirel Radoi e talismanul norocos al lui Zlatko Dalici!

Zlatko Dalici, cel care va fi pe banca Croatiei la finala Cupei Mondiale cu Franta, are o relatie apropiata cu Mirel Radoi.

Matei Vaihan, duminică 15 iulie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalici, a fost antrenorul lui Mirel Radoi in Arabia Saudita, la echipa Al Hilal. Ei au pastrat legatura si dupa ce au incheiat colaborarea, vorbind freccent chiar in timpul Cupei Mondiale. Radoi a povestit ca i-a purtat noroc lui Dalici, care a ajuns in finala. ”După fiecare partida discutăm, mi-a zis că trebuie să discutăm acum, că-s talismanul lui norocos”, a povestit Radoi la Telekom Sport.

„El a zis că nu mai pune accent pe pregătirea tactică a unui meci sau tehnică, cât pe recuperare. Nu se referea doar la recuperarea fizică, ci şi psihică, încărcătura emoţională la fiecare meci. Chiar dacă îmi zicea că ”am jucători care joacă la Barcelona şi Real Madrid, ceilalţi se vede că sunt foarte încărcaţi. E un tip foarte calm care eu, sincer, m-am îndoit că la naţionala Croaţiei va avea rezultate”, a mai spus Mirel Radoi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si