Polițista de 22 de ani a fost găsită moartă, cu o rană la cap, în prima zi de vacanță în stațiunea grecească Kavos din Corfu.

Chiar în seara în care a ajuns pe insula Corfu, tânăra a decis să rămână afară, în timp ce colegii ei s-au întors la hotel.

Citește și: VIDEO- Moartea bizară a unui martor cheie. Fostul șef al Inspectoratului ISU din Dâmbovița care a retras autorizația de funcționare a stației GPL din Crevedia a murit într-un accident de motocicletă în poligon

Polițista a fost găsită fără viață câteva ore mai târziu, lângă un drum principal. Se pare că femeia s-a lovit la cap după ce a căzut de la o înălțime de câțiva metri.

Cum s-a produs tragedia din Corfu

Hannah Byrne se afla în vacanță în Grecia când a fost găsită întinsă inconștientă pe marginea drumului în Kavos, în apropierea unui bar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânăra de 22 de ani se alăturase poliției din Surrey, Anglia, anul trecut, unde lucra ca parte a echipei sale de intervenții rapide în cartierul Reigate.

Medicul legist care desfășoară ancheta cu privire la circumstanțele morții doamnei Byrne a spus că există întrebări cu privire la dacă aceasta a consumat o băutură care a fost „modificată”.

Suspiciuni cu privire la moartea polițistei

Medicul-șef din Corfu, care a examinat-o inițial pe tânăra britanică, a declarat pentru The Sun că a detectat alcool pe respirația ei.

Consumul unui tip de alcool contrafăcut ar putea fi o explicație pntru starea de rău a femeii care a dus la prăbușirea ei de pe stâncă.

O polițistă de doar 22 de ani a murit în insula grecească Corfu

O polițistă de doar 22 de ani a murit în insula grecească Corfu

[Sursa foto: Facebook]

Medicul Yannis Aivatidis a spus că a murit „la doar câteva ore” după ce a ajuns în zonă. El

a spus: „Există întrebări cu privire la ce fel de alcool a consumat. A fost manipulat ilicit?".

„A fost atât de amețită pentru că în băuturile alcoolice pe care le consumase se afla metanol [ilegal]?", se întreabă medicul legist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si