Cine este, de fapt, doamna Pescaru? Secretarul de stat care a provocat amuzament la dezbaterile pe buget în Parlament lucrează din 1991 la Guvern și câștigă 20.000 lei pe lună de la o bancă

Doamna Pescaru, devenită celebră în mediul virtual după o gafă a Ministrului Tineretului și Sportului, are 55 de ani și participă la realizarea bugetului de stat din 2007.

Radu Constantin, joi 14 februarie 2019 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

”Cine este doamna Pescaru?”... ”Este doamna de lângă dumneavoastră, cea cu care se presupune că ați realizat bugetul”! Aceasta este discuția din comisia de buget care a făcut-o celebră pe Daniela Pescaru, consilier de stat la Ministerul Finanțelor Publice. Gafa îi aparține lui Bogdan Matei, Ministru al Tineretului și Sportului, care venise la discuții cu... doamna Pescaru.

 

Citeste si: Promovarea turistica a Romaniei este egala cu zero! Ce spun specialistii din domeniu

Totuși, cine este doamna Pescaru? Daniela Pescaru are 55 de ani și lucrează în Ministerul Finanțelor Publice din 1991. A fost Șef serviciu, apoi Director general adjunct, iar din 2009 Director General la Direcția Generală de programare bugetară. Înainte de 1989, ea a lucrat ca analist programator  la Interprinderea de Prelucrare a Aluminiului Slatina, după care a trecut la Centrul de Calcul Electronic din cadrul Ministerului Industriei Metalurgice. Este absolventă de ASE cu specializări în planificare și cibernbetică economică și un master în managementul instituțiilor publice. În 2013, ea a absolvit și Colegiul Național de Apărare.

Daniela Pescaru are un credit de 673.205 lei

Daniela Pescaru este divorțată, deține două apartamente (unul în București și celălalt în Câmpulung Muscel) și două terenuri în Argeș. În 2017, ea a câștigat 79.812 lei de la Ministerul Finanțelor Publice și 234.899 lei (aproape 20.000 lei pe lună) de la Exim Bank, unde este membru în board. Are două credite însă cel mai mare este unul de 673.205 lei, la CEC Bank și conduce o mașină din 2007.   

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si