Cine este de fapt mama fiicei Adrianei Iliescu! Eliza a venit pe lume in urma cu 13 ani
Actual

Cine este de fapt mama fiicei Adrianei Iliescu! Eliza a venit pe lume in urma cu 13 ani

C.L.
16 mai 2018

Adriana Iliescu a fost considerata cativa ani cea mai batrana femeie din lume care a nascut. Romanca avea 66 de ani cand a adus-o pe lume pe Eliza.

Adriana Iliescu a devenit celebra in 2005, cand a nascut la 66 de ani. Venirea pe lume a micutei Eliza a fost considerata un miracol. Desi Adriana Iliescu a fost cea care a tinut sarcina 33 de saptamani, pentru ca micuta s-a nascut prematur, aceasta nu este si “mama biologica” a Elizei.

Citeste si: Adriana Iliescu ar face orice ca sa o stie fericita pe fiica ei, Eliza - Ce a facut de curand pentru ea merita apreciat

Citeste si: Detalii cutremuratoare despre Adriana Iliescu. Se pregateste de inmormantare? Ce i-a lasat Elizei

Citeste si: Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai batrana mama din tara facea ravagii

Din punct de vedere medical, Adriana Iliescu era la menopauza, asa ca desi a facut diverse tratamente pentru ca uterul ei sa poata tine o sarcina, femeia de 66 de ani a fost fertilizata in vitro. Mai exact,  ovulul si sperma au provenit de la donator anonimi, iar Adriana Iliescu a fost de fapt mama purtatoare.
Dupa ce nasterea micutei Eliza a fost un succes, medicul Bogdan Marinescu, cel care a realizat performanta de a o face mama pe Adriana Iliescu la 66 de ani, a explicat procedeul.

"S-au implantat trei embrioni si au prins toti trei la inceput", a precizat prof. dr. Marinescu, intr-o conferinta de presa. Numai ca in scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evolutie, acelasi lucru intamplandu-se in saptamana 33 cu al doilea fat, o fetita. Medicii i-au facut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebelus. Eliza a avut la nastere doar 1,45 kg si a ramas in spital circa doua luni

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook