Analizând averea judecătoarei, ANI spune că a descoperit o diferență nejustificată în cuantum total de ‪30.388.515‬ Lei, în perioada exercitării funcției publice.

”Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA”, transmite ANI.

Ce apare în declarația de avere a judecătoarei Gabriela-Cristina Mazilu?

În ultima declarație de avere a judecătoarei Gabriela Cristina Mazilu, depusă în luna iunie 2023, nu apare niciun fel de bun- imobil, teren sau mașină.

Declarația de avere din 2021

Declarația de avere din 2021

În declarația de avere din 2021 de pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, Cristina-Gabriela Mazilu figurează cu un apartament de 70 de metri pătrați. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Agenția Națională de Integritate

Agenția Națională de Integritate

Citește și: Mașini de lux scoase la vânzare de ANAF. Cum poți să îți iei un BMW cu 3.000 lei sau un Opel cu 2.000 lei

Bunurile declarate în 2021 de judecătoare

La secțiunile de terenuri, bunuri și active financiare nu e completat nimic.

Figurează pe declarația de avere din 2021 un credit, din 2008, de 1.500.000

de euro.

Cine este cea de-a doua persoană vizată?

Cea de-a dpua persoană vizată este Nicoreşteanu Ionuţ – Victor, funcţionar public cu statut special  în cadrul  Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în cazul căruia s-a constatat o diferenţă nejustificată în cuantum total de 1.213.986  lei.

Citește și: VIDEO- Lovitura de grație din "reforma pensiilor speciale". Ce riscă România, în contextul războiului de la graniță

”Astfel, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA, şi respectiv, NICOREŞTEANU IONUŢ – VICTOR, în perioada exercitării funcţiilor publice”, a mai transmis ANI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si