George, noul concurent de la "Puterea Dragostei", a venit în casa fetelor în timp ce tensiunile dintre Adelina și Roxana au explodat. Au avut loc adevărate scene de război între fete. "Ai venit într-un moment nu foarte bun", l-a avertizat Georgiana pe noul concurent.

Citeste si: Bianca Comănici în brațele lui Bogdan de la Ploiești. Mesajele au curs pe rețelele de socializare

George este manager la o farmacie și a terminat Facultatea de horticultură. El este zodia Leu și a spus că a venit în emisiunea de la Kanal D ca să își caute jumătatea. 

George, pus la interogatoriu în casa fetelor

Noul concurent a fost luat rapid la interogatoriu de cele mai curioase dintre fete.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Pot să spun că am venit să-mi găsesc jumătatea. Acum, cum mi-o fi norocul. Dacă o fi vreo fată dintre voi să mă placă și să o plac și eu pe ea, e partea a doua", a mărturisit George.

Citeste si: Jador îi întoarce replica fostului lui prieten bun, Bogdan Mocanu: ,,Din păcate, viața ne poartă pe cai diferite!"

El a mărturisit că cea mai lungă relație pe care a avut-o a durat aproximativ 2 ani.

"Dar sunteți cam multe fete", a glumit George. "Când mă uitam eu la TV părea că sunteți mai puține".

"Am mai și înșelat, nu pot să mint"

"Nu pot să mint. Vă dați seama că am avut mai multe relații". Despre relația de 2 ani a spus că "totul a fost frumos la început, dar apoi au apărut neînțelegeri, a apărut monotonia".

El a mărturisit că a mai și înșelat partenerele când era mai tânăr, dar în relația serioasă avută nu a înșelat. "Sunt de părere că dacă o relație merge, e bine, dacă nu, asta e, o iei de la zero", a explicat George.

George a invitat-o pe Beatrice la dans, semn că Gelu s-a ales cu un rival în casa "Puterea Dragostei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si