Mama celebrului comediat Cătălin Bordea a încetat din viață miercuri! Femeia în vârstă de 55 de ani a pierdut lupta, după o lungă suferință cu cancerul.

Mama artistului, cu zâmbetul pe buze până la final

Se pare că artistul a aflat recent că mama lui fusese supusă unei transformări dure, deoarece începuse să-i cadă părul, în urma ședințelor de chimioterapie. Și în trecut ea a mai fost diagnosticată cu această boală gravă.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o in proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat,mama mea a făcut o glumă și am ras din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:”Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut parul și aia bună e că acum semănăm leit”,  a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Citește și: Exclusiv! Ce simptome au cei diagnosticați cu malarie, după călătoria în Zanzibar? Sfaturile medicilor atunci când plecăm în vacanțe exotice

Comediantul, un copil nedorit de tatăl său

Comediantul se pare că nu a avut parte chiar de o copilărie fericită, ba din contră, anumite etape au fost marcante pentru el. Mama sa i-a dat naștere încă de când avea vârsta de 16 ani, iar acesta a fost părăsit de tatăl său la doi ani. De atunci, bunica și mama îi erau stâlpii de siguranță în viață.

O bună bucată de timp, mama sa a trebuit să-l lase acasă în grija bunicii pentru că plecase să muncească în străinătate, astfel încât să-i poată asigura un trai mai bun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

 „Maică-mea nu a avut noroc în viață, în sensul că nu a avut noroc în dragoste. Acum e la al șaptelea soț. Nici nu mai știu, nimeni nu mai ține numărătoarea. Apare unul nou – tăticu’!”, a spus comediantul la un spectacol.

Citește și: Lidia, o româncă de 17 ani dispărută în Anglia, văzută într-o gară cu un bărbat misterios. Anunțul poliției din Lancashire

Citeste si: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”- kfetele.ro

Citeste si: Festivalul Electric Castle 2024, buget-record pentru ediția aniversară- radioimpuls.ro

La vârsta de 12 ani, Cătălin Bordea avea să se întâlnească din nou cu tatăl lui, care în trecut la abandonat într-un autobuz, deoarece nu-și dorea să aibă grijă de el. Atunci a fost momentul în care artistul a fost nevoit să se maturizeze, și să ia viața în piept.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si