Mircea Tat a murit la scurt timp după alegerile locale de duminică. Cei care l-au cunoscut pe Mircea au declarat că a muncit până în ultima zi, într-o luptă cruntă, pentru a câștiga. Din păcate, partidul din care făcea parte a pierdut cursa electorală, potrivit informațiilor transmise de adevarul.ro.

A murit la scurt timp după alegerile locale

Mircea Tat s-a aflat pe lista consilierilor locali din partea PSD pentru alegerile locale  în orașul Călan, din județul Hunedoara.

Din păcate, primăria orașului a fost câștigată de partidul adversar.

Citește și: Tragedie în Sibiu! Un bărbat a murit și două persoane sunt în stare gravă după ce au căzut în canalizare

Mircea Tat

[Sursa foto: Facebook]

La scurt timp după numărarea voturilor, Mircea Tat a făcut atac de cord și a murit. Acesta avea doar 40 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Moartea lui Mircea i-a lăsat pe mulți îndurerați. Cei care l-au cunoscut au mărturisit că Mircea a muncit până la ultima suflare. Și-a dedicat ultimele zile campaniei electorale și, deși sâmbătă ar fi acuzat dureri de cap, consilierul a continuat să muncească, fără pauze.

Mircea Tat a lăsat în urmă doi copii orfani.

Citește și: Tragedie la urne! Un bărbat a murit într-o secție de votare din Vâlcea, imediat cum a primit buletinele de vot

Mircea Tat

[Sursa foto: Facebook]

" S-a stins azi, la doar 40 de ani, un om bun. A crăpat inima în el. Nimeni n-a mai avut ce-i face. Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte.

Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor. Îl mai durea și spatele… Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură. Pentru cine nu știe cum se desfășoară campaniile electorale la nivel de staff, am să vă povestesc despre multe zile de alergătură, discuții cu alegătorii, nopți nedormite în care se analizează sondaje, se concep strategii, se lipesc afișe, despre nori de fum de țigară și râuri de cafea, mâncare mai răruț și “pe fugă”, toate întinse pe vreo două luni, cu accelerare spre final, spre ziua votului ",  a scris fostul deputat și senator Carmen Eleonora Hărău, într-un mesaj de condoleanțe, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si