Viața s-a încheiat brusc pentru Miruna Cojocariu, o tânără de doar 25 de ani. Aceasta se afla în vacanță în Spania, când, în noaptea de Înviere, a fost implicată într-un grav accident rutier. Autoturismul în care se afla s-a izbit de un stâlp de electricitate și a fost cuprins de flăcări. Autoritățile ajunse la fața locului au găsit trupul Mirunei carbonizat, potrivit informațiilor transmise de ziaruldevrancea.ro.

A murit carbonizată, în vacanță. Miruna avea un viitor strălucit

Miruna Cojocariu, o tânără în vârstă de 25 de ani, a pierit într-un mod tragic. Tânăra, originară din Vidra, a murit după ce a fost implicată într-un accident rutier în timp ce își petrecea vacanța de Paște, în Spania.

Miruna se afla pasager într-un autoturism care, în noaptea de 4 spre 5 mai, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și un zid. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă localitatea Liencres de plaja Somocuevas, în nordul Spaniei. Mașina în care se afla Miruna a fost cuprinsă de flăcări.

Citește și: Florin Piersic, infectat de la o perfuzie. Medicul Adrian Marinescu a explicat cât de periculoasă este bacteria cu care se luptă actorul

Cine este Miruna, românca care a murit carbonizată, în noaptea de Înviere?

[Sursa foto: Captură Ziarul de Vrancea]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Din păcate, tânăra a pierit carbonizată în timp ce se afla în vacanță. Șoferul a fost grav rănit și transportat de urgență la spitalul din Valdecilla. 

Conform sursei citate anterior, localnicii din Liencres ar fi mărturisit presei locale eldiariomontanes.es   că flăcările izbucnite la locul accidentului au avut peste zece metri înălțime.

Autoritățile spaniole fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul terifiant.

Citește și: O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un grav accident rutier, la Sadova! Cum s-a produs tragedia

masina in flăcări

Foto simbol- mașină în flăcări

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit ziaruldevrancea.ro, Miruna Cojocariu era singură la părinți. Tatăl tinerei este un apreciat asistent veterinar din Vidra, iar mama sa este educatoare în comună. Moartea tinerei a lăsat durere în sufletul celor care au cunoscut-o.

Tânăra studiase publicitatea și avea un viitor strălucit în față.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si