Patrocle este cățelușul căutat neîncetat de bucureșteni. Tot orașul s-a mobilizat pentru a-l putea readuce pe micuț în sânul familiei.

Cățelușul s-a pierdut în urmă cu câteva zile, iar căutările au fost fără oprire. Din păcate, Patrocle nu a fost găsit, dar speranța stăpânilor că îl vor ține din nou în brațe nu are limite.

"Hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București", este o parte din mesajul de dor, postat pe rețelele sociale, pentru Patrocle.

patrocle

 Mesajul disperat de dor: "Hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București"

[Sursa foto: Facebook]

Cine este Patrocle, cățelușul căutat de toată lumea?

Patrocle este un cățeluș de talie mică, cu blănița maronie, care s-a pierdut în data de 17 martie 2024. De atunci, familia îl caută neîncetat. Cătările lui Patrocle, cățelușul blând și foarte fricos, sunt, însă, fără rezulatat.

Povestea lui Patrocle a mobilizat tot Bucureștiul. Oamenii își dau întâlniri în diferite puncte din oraș pentru a porni în căutarea cățelușului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Cuibul interlopilor lui Miloși din Giulești, spart de procurori. Care este motivul pentru care aceștia sunt acuzați

patrocle cautat

Mesajul disperat de dor: "Hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București"

[Sursa foto: Facebook]

"Abia aștept dimineața, să sune telefonul, că te-au găsit și te-au luat azi. Să ne povestească ce bine ai dormit în alt pat și tu să vii bucuros acasă, știind că mai bine ca-n patul tău nu e nicăieri. Hai să facem din povestea asta un capitol, o pagină pe care s-o răsfoim repede, repede doar ca să trecem la pagina următoare în care povestim despre ziua în care ne-am reîntâlnit.

Hai, Patrocle, hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București. Noapte bună, Patrocle. Îți scriu din patul tău și din casa ta. Noi suntem la tine, tu unde ești? Pe mâine, da? Oriunde. Și-o să vezi că locația e tot în inimă", este unul dintre sutele de mesaje postate pe mediul online, de Alexandra Pașa, cea care speră să îl revadă pe Patrocle.

Patrocle este așteptat de familie. Stăpânii îi roagă pe cei care îl văd să nu încerce să îl prindă sau să pună mâna pe el, pentru că, fricos fiind, se sperie și fuge. O poză trimisă către stăpâni sau urmărirea lui Patrocle din umbră, până la sosirea stăpânilor, îl poate salva.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Pentru Patrocle, stăpânii au anunțat și o recompensă substanțială.

Dacă îl vedeți pe Pacrocle, cățelușul căutat cu disperare, scrieți imediat stăpânilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si