Cine este persoana decedată în incendiul din București! Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii care au intervenit la incendiul izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Kogălniceanu au găsit în imobil o persoană decedată.

A.N.C, sâmbătă 09 martie 2019 , 17:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Echipele de căutare-salvare au găsit în interiorul imobilului unde are loc incendiul o persoana decedată, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, persoana găsită decedată este un bărbat de 70 de ani, care nu s-a putut salva când a izbucnit focul, aşa cum au făcut ceilalţi locatari ai imobilului.

De asemenea, două femei au primit îngrijiri medicale în ambulanţa SMURD după ce au făcut atac de panică.

După intervenţia pompierilor, nu se mai observă flacără, iar fumul nu mai are o intensitate ridicată. Se acţionează în continuare cu autoscările, prin intermediul cărora s-a reuşit limitarea propagării pe orizontală la acoperişurile clădirilor învecinate.

Mansarda era construită preponderent din lemn, astfel că intervenţia a fost dificilă, iar bunurile din mansardă au fost complet distruse.

La locul incendiului se află opt autospeciale de stingere, patru autoscări, 2 SMURD, o descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.

Citeste si: El este viitorul ginere a lui Gigi Becali! Teodora a fost cerută de soție și urmează să se căsătorească la toamnă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Kogălniceanu, fiind degajări mari de fum şi flacără.

Conform sursei citate, au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Se acţionează pe exterior cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie. Pompierii au intervenit de pe două laturi ale clădirii, cu trei autoscări.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si