Ancheta continuă în cazul morții Mirelei, femeia care a fost găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1. În acest caz, suspectul principal a fost reținut, după mai multe ore de audieri.

Cine este principalul suspect în cazul uciderii Mirelei?

În acest caz, principalul suspect de uciderea femeii găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1 este un cetățean turc, potrivit Antena3.ro.

Citește și: VIDEO- Se caută criminalul Mirelei, femeia de 38 de ani, găsită în saci pe marginea autostrăzii A1. „A sperat că duce acel colet macabru într-o zonă unde nu va fi descoperit niciodată”

Mirela, femeia ucisă și găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1.

Mirela, femeia ucisă și găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1.

[Sursa foto: captură Kanal D/istock]

Astăzi, bărbatul urmează să fie dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de omor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Perchezițiile la domiciliul său au durat mai bine de 14 ore. Polițiștii, jandarmii și procurorii au închis toată strada pe care se afla casa sa, căutând probe.

Ce s-a identificat în casa suspectului?

În casa sa s-au identificat urme de sânge. În urma probelor, s-a stabilit că ADN-ul corespunde cu cel al victimei.

Citește și: EXCLUSIV- Cum putea fi evitată tragedia din județul Dâmbovița? Explicațiile criminaliștilor: ”E o lume în care e greu să pătrunzi”

ilustrație foto mașină de poliție

Cine este principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, femeia găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1

[Sursa foto: istock]

De asemenea, polițiștii au percheziționat și cele două mașini ale bărbatului.

Bărbatul a refuzat să colaboreze cu anchetatorii pe perioada întregii zile. El a declarat inițial că nu vorbește limba română, dar nici în momentul în care i s-a adus un traducător, acesta nu a vrut să vorbească.

El a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei. Apropiații femeii au declarat că înainte de a dispărea, ea le-a comunicat că va merge să se întâlnească cu el.

Crima ar fi avut loc în locuința turcului, potrivit anchetatorilor. După ce ar fi asasinat-o pe femeie, suspectul i-ar fi transportat trupul neînsuflețit până pe Autostrada București- Pitești, în zona kilometrului 62, acolo unde a rămas timp de aproape o lună, până a fost găsit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si