Sorin Grindeanu este nascut in 5 decembrie 1973, la Caransebes, este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia informatica.

in 1999 a avut o bursa Tempus pe o perioada de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, in domeniul statistica sociala, iar in 2001 a facut specializari in domeniul: Educatia adultilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

in perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, din noiembrie 2001pana in ianuarie 2004 a fost director la Directia pentru Tineret si Sport Jud. Timis, in urmatorii trei ani a detinut functia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de cateva luni, in 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 pana la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primaria Timisoara.

Este membru PDSR din noiembrie 1996, a detinut mai multe functii in organizatia judeteana de tineret, iar in decembrie 2003 a devenit presedinte executiv al Organizatiei Judetene a PSD Timis, pana in prezent fiind prim-vicepresedinte de filiala, lider al PSD Timisoara, iar duminica a fost desemnat presedinte interimar al PSD Timis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In perioada 2004-2008 a fost consilier local la Timisoara.

Grindeanu detine impreuna cu sotia un teren intravilan de 500 de metri patrati la Giroc, in judetul Timis, achizitionat in 2005 si unul de 270 de metri patrati in Timisoara, achizitionat in 2011. De asemenea mai detine o casa de 200 de metri patrati in Giroc, construita in 2007, si un apartament de 41 de metri patrati mostenit in 2009.

in declaratia de avere mai are trecut un “motociclu ATW” Linhai, fabricat in 2009. El are un credit de peste 47.000 de euro la ING Bank contractat in 2007 si scadent in 2035. De asemenea, Sorin Grindeanu are o datorie de 15.000 de euro la Lucian Taropa (lider PP-DD Timisoara), care ar urma sa fie retituita pana in 2016.

Este co-autor la 35 de initiative legislative privind insolventa, codul fiscal, dialogul social, Codul Muncii, functionarea asociatiilor de proprietari, insolventa persoanelor fizice, legea energiei si a gazelor, contractele de credit pentru consumatori. el este si unul dintre sustinatorii propunerii referitoare la castrarea chimica a persoanelor acuzate de pedofilie.
El face parte din Comisia de aparare a Camerei si din cea pentru tehnologia informatiei.

Sorin Grindeanu a avut patru interpelari vizand siguranta zborurilor Carpatair, situatia Clinicii de ginecologie din Timisoara, situatia cinematografului “Studio” din Timisoara si una privind partida de rugby intre RCM Timisoara si Farul Constanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si