Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasă

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde mulți oameni. Cine este și cu ce se ocupă? Ce decizie radicală a luat după scandalul în care este implicată familia sa?

Author: R.B. miercuri 25 septembrie 2019 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Despre tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), se cunosc câteva lucruri, însă despre mama tânărului teribilist nu se știu multe. Gabriela este o femeie frumoasă, cu o meserie care ar surprinde pe mulți în contextul dat, anume psiholog. Ironic, femeia băiatului cu antecedente de comportament problematic la activ și multe accidente rutiere, vindecă interiorul oamenilor.

Citeste si: Mario Iorgulescu are pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut părinții

Mai exact, ea este psiholog, Doctor în Științe Medicale/Psihologie Medicală, Hipnoză și Psihoterapie

Cognitiv-Comportamentală, dar și lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”. Mai mult, este și lider al Societății Academice a Științelor Comportamentale și autoarea unor cărți de specialitate apreciate. Cu toate studiile, fiul său nu a deprins multe din sfaturile pe care ea trebuie să i le fi dat, fiind cuprins, probabil, de mirajul banilor ori de acțiunile anturajului în care s-a învârtit de-a lungul anilor.

Citeste si: E oficial. Mario Iorgulescu a părăsit România!

Sursa: playtech.ro


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si