Răsturnare de situație în cazul tânărului de 36 de ani împușcat mortal la vânătoare în localitatea la Andreiașu de Jos din județul Vrancea.

Citeste si: Un bărbat s-a împușcat în abdomen în timp ce se afla la vânătoare

Poliția a revizuit informația inițială și a transmis luni că bărbatul nu s-a împușcat singur în abdomen, ci ar fi fost împușcat accidental de unul dintre participanții la vânătoare.

Răstunare de situație în cazul accidentului de vânătoare

Polițiștii vrânceni precizau sâmbătă că partida de vânătoare era autorizată, însă astăzi au transmis că efectuează cercetări inclusiv cu privire la săvârșirea infracțiunii de "uz de armă fără drept și braconaj cinegetic", potrivit Ziarul de Vrancea.

Citeste si: Polițistul care s-a împușcat în cap cu arma din dotare a murit. Era victimă în dosarul de corupție al polițiștilor din Cluj și Dej

IPJ Vrancea a informat în data de 7 noiembrie, la ora 12.30: "Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe bărbatul in cauză". 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Clipe șocante: o jurnalistă a murit după ce a fost împuşcată accidental într-un poligon de antrenament

Polițiștii vrânceni au completat că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

Cine este tânărul de 36 de ani care și-a pierdut viața în accident

Potrivit G4Media, victima este fiul șefului Poliției Locale din Agigea, județul Constanța.

Tragedia a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, în județul Vrancea. Tânărul de 36 ani participa la o partidă de vânătoare pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Andreiașu de Jos.

Imediat după apelul la 112, un echipaj de salvare a pornit spre locul indicat. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a putut fi salvat. Decesul a fost confirmat la ora 13:32.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

tanar impuscat la vanatoare

Înmormântarea va avea loc mâine, 8 noiembrie, la Năvodari, unde locuia tânărul ucis. Tatăl său este șeful poliției locale din Agigea.

[Sursa foto: Arhiva foto]

Tragedie în familia șefului Poliției Locale Agigea, Traian Bureța, Conform surselor Ziua de Constanța, fiul polițistului, în vârstă de doar 36 de ani, este bărbatul care a murit la partida de vânătoare din în județul Vrancea.

Înmormântarea va avea loc mâine, 8 noiembrie, la Năvodari, unde locuia tânărul. Tatăl său este șeful poliției locale din Agigea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si