Victima se numea Nicoleta, era casatorita si avea o fata de aproape 20 de ani. Sotul sau lucre in strainatate pentru a le putea oferi celor doua o viata mai buna, insa destinul acestei familii a fost lovit crunt.

Nicoleta se afla la serviciu, atunci cand un barbat de 39 de ani, R. Stefan, a intrat in local cu scopul de a-l talhari. Femeia a fost lovita brutal, iar pana sa ajunga oamenii legii alertati de o colega pe care o sunase aceasta, femeia decedase. Barbatul a fost prins trei ore mai tarziu la Vama Urziceni si a fost dus la audieri. Barbatul ar fi lucrat ultima data ca zidar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cu ultimele puteri, Nicoleta Dunca si-a sunat o colega, careia i-a spus sa vina repede la lucru ca nu se simte bine.  In prima faza, colega nu a crezut-o.

A sunat-o insa dupa zece minute sa se convinga, totusi, ca Nicoleta este bine.

Nicoleta Dunca, insa, nu a mai raspuns. Speriata, colega victimei a sunat la 112, la fata locului fiind mobilizate mai multe echipaje ale Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Observator. tv. Anchetatorii au vizualizat imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, l-au identificat pe criminal si l-au dat imediat in consemn la frontiere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si