Cine l-a găsit de fapt pe ploieşteanul dispărut în Istanbul la finalul lui august? Salvatore Popescu a fost adus în ţară după 26 de zile

Salvatore Popescu, un ploieştean de 51 de ani, a dispărut la finalul lui august, de la intrarea în Palatul Topkapi. Timp de 26 de zile nimeni nu a ştiut nimic de el.

C.L., marți 09 octombrie 2018 , 20:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Salvatore Popescu se afla în august în vacanţă la Istanbul cu familia, când a dispărut la intrarea în Palatul Topkapi. De atunci nimeni nu l-a mai văzut. Familia a sesizat poliţia turcă, dar şi reprezentanţii consulatului român. Trecuseră 26 de zile de la dispariţia lui Salvatore Popescu şi nu existau informaţii despre el în afara celor furnizate de bancă, în care se spunea că fuseseră retrase în acea perioadă, din Istanbul, mici sume de bani din contul ploieşteanului.

La finalul lunii septembrie însă, Salvatore Popescu a fost găsit pe străzi, dus la consulat şi repatriat imediat. ”A fost găsit pe o stradă din Istanbul de nişte cetăţeni turci care l-au recunsocut şi l-au dus la consulatul român”, era informaţia furnizată de autorităţi. Ajuns în România, Salvatore Popescu a fost internat, medicii spunând că are pierderi de memorie.

Acum, au apărut noi informaţii despre perioada în care Salvatore Popescu a supravieţuit în Istanbul timp de 26 de zile şi cine l-a găsit de fapt.
Salvatore Popescu a fost găsit de trei studenţi rătăcind pe o stradă din Beşiktaş. Era dezorintat, murdar şi nu-şi putea aminti nimic. Ştia doar cum o cheamă pe soţia sa. Cei trei au aflat că este din România şi l-au dus la  Consulatul României la Istanbul, aflat chiar în Sectorul Beşiktaş. Se pare că în toată perioada, Salvatore Popescu a fost la mila trecătorilor, nu mai avea acte, bani şi nici verigheta
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si