Doi jandarmi din județul Brașov au reușit să salveze o femeie în vârstă de 47 ani! Aceasta fusese dată dispărută de marți, 2 aprilie, și cel mai probabil intenționa să se arunce într-o baltă de pescuit, în apropierea râului Olt, între municipiul Făgăraș și comuna Beclean.

Femeie salvată jandarmi

Imagine cu unul dintre jandarmii care au găsit-o pe femeia dispărută din Brașov.

[Sursa foto: Jandarmeria Bradov - Facebook]

Femeia a fost dusă de urgență la spital

Chiar în acel moment au intervenit cei doi bărbați, încercând să o liniștească, dar cu toate astea, femeia s-a aruncat în apa rece.

Atunci, un jandarm a sărit după ea și a scos-o la mal teafără. Între timp, la fața locului au ajuns și polițiștii.

"La solicitarea colegilor polițiști, în data de 2 aprilie a.c., un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Făgăraș, a plecat în căutarea unei femei date dispărută. În baza informațiilor primite, colegii noștri au început să verifice cu atenție sporită zona unei bălți de pescuit aflată în apropierea râului Olt, între municipiul Făgăraș și comuna Beclean.

După aproximativ 15 minute, unul dintre jandarmi a observat pe malul bălții niște haine și cu ajutorul unui binoclu a văzut și o persoană. Jandarmii s-au îndreptat de urgență în zona unde au văzut-o, iar după ce au depășit cu greu un canal plin cu apă, s-au apropiat de femeia ce dădea impresia că intenționează să se arunce în apă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Au încercat s-o liniștită, să poarte o discuție cu aceasta, dar singurele cuvinte spuse de ea erau unele confuze și fără noimă, iar în momentul în care colegul nostru s-a apropiat de ea, a devenit tot mai agitată și a intrat în apă rece.

A fost momentul în care colegul nostru, plutonier Constantinescu Tiberiu, a sărit în apă după ea și a încercat s-o scoată cât mai repede de acolo”, au povestit reprezentanții Jandarmeriei pe pagina de Facebook.

Femeie salvată jandarmi

Imagine cu cel de-a doilea jandarm care a salvat-o pe femeia din Brașov.

[Sursa foto: Jandarmeria Bradov - Facebook]

Citește și: Cine este polițistul din Botoșani, grav rănit în timpul serviciului? Familia lui Alexandru cere disperată ajutorul

Tot acolo au menționat că femeia a fost transportă ulterior la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, Tibi și Sebi au fost felicitați de întreaga echipă pentru curajul de care au dat dovadă.

”Tibi și Sergiu... Datorită intervenției voastre un om astăzi trăiește! Este cel mai frumos mod prin care ați ales să sărbătoriți Ziua Jandarmeriei Române!", se mai arată în postare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si