Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor în continuare își susține ipoteză. Acesta consideră că doi foști angajați basarabeni au fost focul la Ferma Dacilor pe data de 26 decembrie 2023.

Foștii angajați l-au ajutat pe Cornel Dinicu să stingă flăcările

Cei doi soți se apără și au oferit declarații despre ceea ce s-a întâmplat de fapt în acea noapte fatidică. Ei spun că sunt nevinovați în acest caz, având în vedere și faptul că i-au dat o mână de ajutor afaceristului atunci când flăcările au cuprins toată pensiunea.

Pentru a demonstra că nu ei sunt vinovații, au spus că sunt dispuși să facă testul poligraf, cel pe care Cornel Dinicu l-a solicitat la începutul săptămânii.

„Noi eram și supărați pentru că salariul meu s-a ars în cameră, îmbrăcăminte am rămas fără. Şi am zis că: "de ce?". A spus că: "trebuie să plecați, dacă vedeți presa sus la barieră, să nu dați niciun detaliu". Și în ziua respectivă am plecat. Ne-am dus la Botoșani. El ne-a dus la gară. Ne-am dus la Botoșani, ne-am întors înapoi ca să ne căutăm un loc de muncă aici. Nu cum se spune că noi am vrut să fugim în Germania. Dacă eram noi suspecții, noi eram plecați demult”, au povestit cei doi la Antena 3 CNN.

Soți vinovați Ferma Dacilor

Imagini de la pensiunea Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Accident rutier în Borș, Bihor. Nouă persoane au fost transportate la spital, după ce două microbuze și o mașină s-au lovit

Angajații au văzut cum camerele video sunt demontate

Totodată, foștii angajați ar fi fost acuzați că au vrut să fugă imediat după tragedia în care opt oameni și-au pierdut viața. Și acest lucru a fost explicat în detaliu de ei. Cel care i-ar fi condus la gară în următoarea zi ar fi fost chiar patronul de la Ferma Dacilor, care i-a rugat să nu dea niciun fel de declarație presei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Mașina aia care a venit și s-a întors înapoi. Una albastră, de Călăraşi, Tulcea. Nu știu. Suspectă. O mașină suspectă. Am auzit o femeie țipând, afară. Am ieșit afară exact cum eram îmbrăcată.Și m-am dus și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Ea s-a uitat fix în ochii mei. Nu mi-a spus nimic. Da, era în palme de sânge. Pe față la fel. Și pe obrazul stâng era de fum, înnegrită. Între timp coboară soțul ei. I-a spus doamna, deci soția, i-a spus să salveze cei doi copii care erau în cameră. A dat dânsa în el, a dat și soțul în ea. Deci acolo am văzut cum au dat reciproc. Cred că în momentul, în dimineața aceea, când s-a dat foc, cred că s-au și luat camerele imediat. Nu știu, se poate să fie avut, domnul Dinicu, dușmani”, au mai mărturisit moldovenii.

Soți vinovați Ferma Dacilor

Imagini de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Crimă în Slobozia! Un dependent de droguri l-a înjunghiat pe un bărbat în parc, apoi l-a lăsat să-și dea ultima suflare pe o bancă

De asemenea, interesant este faptul că ei au văzut și cum camerele de supraveghere sunt demontate.

Citeste si: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”- kfetele.ro

Citeste si: Festivalul Electric Castle 2024, buget-record pentru ediția aniversară- radioimpuls.ro

Camerele de supraveghere au dispărut imediat. Probabil să ascundă probe. Erau camere peste tot. Camerele de supraveghere au dispărut cu totul", a declarat femeia la același post TV.

Acum, dacă în continuare vor accepta propunerea patronului, anchetatorii vor trebui să înceapă noi cercetări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si