Tot în stare gravă au fost aduse azi-noapte la spital două femei. Una a fost transferată încă de azi-noapte la Spitalul din Ploiești, însă cealaltă a decedat în timp ce se afla la terapie intensivă. Celelalte victime sunt stabilizate, potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, toate având traumatisme craniene, toracice și de membre.

Citeste si: El este șoferul din microbuzul morții! Viorel a adormit la volan și a ucis patru oameni!

Victimele erau din Brăila, Galați și Vrancea și se întorceau de la muncă din Franța și Germania. Toți erau așteptați acasă de rude. După accident, unii au reușit să-și sune familiile și să anunțe nenorocirea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Microbuzul plecase din Oradea și trebuia să ajungă până la Tişiţa, judeţul Vrancea.

Citeste si: Legătura fabuloasă dintre avocata lui Liviu Dragnea, Beyonce și Corina Chiriac! Cine este Flavia Teodosiu, femeia care l-a apărat pe președintele PSD la ICCJ

Persoanele decedate sunt două femei de 24 și 68 de ani din Galați și doi bărbați de 24 și 36 de ani din Vrancea.

Șoferul microbuzului este în stare critică și se intenționează transferul său la Spitalul Militar din București. De asemenea, o femeie, aflată în stare critică, a fost transferată la neurochirurgie la Ploiești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si