Ciorba de lobodă. Ingrediente:

8-10 legături de loboda (își pierde mult din volum la fierbere)
3 legături de ceapă verde
2 morcovi
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
1 legătură de leuștean
3 linguri de ulei
Un litru de borș
2 linguri de orez
sare
piper

Ciorba de lobodă

Citeste si: Pâine de casă. Rețeta simplă cu sau fără drojdie. Secretul pe care puțină lume îl știe

Ciorba de lobodă. Mod de preparare:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se taie ceapa verde mărunt și se pune la călit în ulei, într-o oală adâncă.

Ciorba de lobodă

Citeste si: Salata Verde. Cum alegi cea mai bună și sănătoasă salată verde. Nu te lăsa înșelat!

Se lasă 2 minute, după care se adaugă morcovul dat pe răzătoare, și loboda tăiată mărunt. Se adaugă apă în proporție de 2/3 din oală și se lasă să fiarbă. 

După ce au fiert 30 de minute, se adaugă borșul, care a fost fiert separat înainte, și orezul.

Ciorba de lobodă

Citeste si: Ciorbă de miel. Rețeta corectă din bătrâni

Se lasă pe foc încă 10 minute, se adaugă pătrunjelul, mărarul și leușteanul tocate mărunt, sarea și piperul, iar mai apoi se stinge focul.

Citeste si: Greseli mari pe care le faci cand gatesti carne de miel. Secretul fripturii de miel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si