Mladin, fiul lui Ciprian Silaşi, a fost foarte bucuros la vederea Războinicului, iar micuţul a primit bandana echipei albastre, medalia, care i-a pus-o tatălui său la gât, dar şi o minge de culoare albastră! Ciprian Silaşi a făcut prima mărturisire, după ce a aterizat pe aeroportul din Otopeni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Mă simt împlinit, pentru că am avut un parcurs cât de cât acceptabil, mulţumitor. îmi pare rău că nu m-am simţit suficient de bine la eliminare. Nimeni nu e perfect în ziua de azi. Lumea trebuie să cunoască oamenii aşa cum sunt. Am preferat să nu ascund nimic. Exatlon înseamnă viaţă. Iar în astea 3 luni a luptat cum a putut. Cele 18 zile la baracă ne-au făcut să fim mai răi. Domnul cu mila. În privinţa lui Simia, e un subiect tabu. Simia a fost un concurent foarte bun, doar că a cedat. Era genul de om haotic în comunicare. Naomi e un copil care nu o pot acuza pentru faptul că nu poate interpreta anumite glume. M-am dus la duel că mi-a venit rândul, nu pentru că am vrut. Noi am înţeles problema lui Naomi (cu înotul). De Ana, a venit mai mult în vacanţă, a ţinut cu Faimoşii.

La fel şi Simia, când a început să împrăştie cu cuvinte, asta poate să confirme şi Ana Otvoş. Noi am venit de la concurs şi ceilalţi vor spune. La unii dintre băieţi şi fete, le e frică să concureze. Silviu e un pic cu frica în el. Ideea e că există un conflict, verbal, neverbal, între Giani şi el. S-au creat nişte tabere şi sunt nişte influenţe dintr-o parte şi alta.
Silviu s-a simţit outsider, în plus”, a mărturisit Ciprian Silaşi pentru FanArena. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si