Ciprian Tătăruşanu este blestemat, într-un singur an i-au murit doi colegi! Davide Astori a făcut infarct, în timp ce Emiliano Sala s-a prăbuşit cu avionul!

Se poate spune că Ciprian Tătăruşanu este blestemat, după dramele din ultimul an.  

Author: Matei Vaihan joi 24 ianuarie 2019 , 10:10

Portarul Ciprian Tatarusanu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ultimul an, fotbalistul Ciprian Tătăruşanu pare sa fi fost blestemat.

Portarul echipei naţionale este bulversat de veşti dramatice pe care le-a primit în ultima perioadă. Luni seară, argentinianul Emiliano Sala (28 de ani), colegul său de la Nantes, care tocmai se transferase la Cardiff,  se afla într-un avion de mici dimensiuni ce a dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii, în timpul unui zbor între Nantes şi Cardiff. ( vezi cum s-a prăbuşit un avion peste o casă)

Echipa Tatarusanu

Citeste si: Un pilot american a disparut in largul coastelor japoneze, dupa prabusirea unui avion de vanatoare

Ciprian Tătăruşanu este blestemat. S-a fotografiat cu Sala înainte de accidentul aviatic

"Avionul nu a fost încă găsit, din păcate, dar şansele de supravieţuire ale lui Sala şi pilotului sunt nule, potrivit specialiștilor Cu doar câteva ore înainte de producerea incredibilei tragedii", Sala se fotografiase alături de prietenii săi de la Nantes, inclusiv împreună cu Tătăruşanu. Toți aceștia îi uraseră lui Sala succes la noua echipă.

Cu nici un an în urmă, Ciprian Tătăruşanu a fost pentru prima oară îndoliat. Pe 4  martie 2018 a murit în somn Davide Astori (31 de ani), fostul său coleg de la Fiorentina.

Tatarusanu pe teren

Ciprian Tătăruşanu este blestemat. S-a dus din Franţa în Italia pentru funeraliile lui Astori

E clar că fotbalistul Ciprian Tătăruşanu este blestemat. Astori a murit din cauza unei afecţiuni a inimii, tahiartitmie, bătăile cordului fiind din ce în ce mai accelerate. Tătăruşanu şi Astori au fost colegi la Fiorentina între anii 2015 şi 2017. Deşi, de ceva vreme, se transferase la Nantes, Tătăruşanu s-a dus la Florenţa pentru a participa la funeraliile prietenului său de care rămăsese foarte apropiat

Astori

Ciprian Tătărușanu are 32 de ani, este bucureștean și evoluează, de când și-a început cariera pe postul de portar. La echipa națională a României a debutat la data de 17 noiembrie 2010, într-un meci amical împotriva Italiei.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si