Circ total intre un politist si un taximetrist: "Cum sa scriu ce vreti dumneavoastra la mentiuni? E dreptul meu"

Cine a spus ca viata bate filmul mare dreptate a avut. Avem si exemplul concret chiar de la noi din tara. Actorii principali? Un politist local si un taximetrist. Subiectul? Mai bine il aflati dumneavoastra din materialul urmator...

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D duminică 26 martie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un taximetrist fata in fata cu un politist local. Obiectul discutiei?  Soferul pare sa fi oprit in zona de actiune a indicatorului "oprirea interzisa" iar politistul vigilent a si completat procesul verbal de contraventie. Pana aici, toate bune. Numai ca odata ajunsi la sectiunea "mentiuni" incepe balciul!

-Pe strada Universitatii in dreptul imobilului cu numarul 1-3, in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa stanjenind circulatia. Ce mentiuni aveti la ceea ce am scris eu aici. Da, am mentiuni! Va rog sa scrieti mentiunile mele. Spuneti! Conform legii taximetriei...Notati va rog in procesul verbal... Da! dumneavoastra refuzati sa... Spuneti, eu va ascult! Conform legii taximetriei am dreptul sa stationez 3 minute. Sa preiau sau sa coboare persoane...Da, asteptam sa preiau un client! Nu asteptati pe nimeni!

Taximetristul o tine pe a lui, politistul insa nu crede o iota. Dezbaterea continua!

-Cat asteptati client trebuie sa stati in masina. Dumneavoastra nu erati in masina. Erati plecat probabil la magazin. M-am oprit sa vad daca e numarul bun la care stau. Nu este adevarat. Deci, conform legii am dreptul la mentiuni. Dumneavoastra imi refuzati acest drept. Nu refuz dar nu pot sa scriu in procesul verbal un lucru neadevarat. Pai dumneavoatsra scrieti ce vreau eu pentru ca e dreptul meu.

Cum sa scriu ce vreti dumneavoastra? Pentru ca e dreptul meu. Nu pot sa scriu minciuni aici. Domnule, e dreptul meu sa treceti in proces ce vreau eu

E DREPTUL MEU, DAR NU IL AM

Politistul refuza sa completeze mentiunile contravenientului si il verifica si mai amanuntit.

- Ma retineti? Pana va verific daca detineti permis valabil. Bun, dar stau de o jumatate de ora, cat dureaza verificarea asta?

Intr-un final dupa lungi verificari apare si raspunsul.

UITE PERMISUL, NU-I PERMISUL

-Nu apareti cu permis de Romania. Cum? Nu apareti cu permis de Romania. Dar ce permis, de care? Nu apareti cu permis in baza! Deci, nu apar cu permis? Da! Cum nu apar cu permis? Nu apareti! Auzi, ca nu apar cu permis de Romania! Tare asta.

Dupa inca o verificare situatia se schimba...

-Convoaca intr-o jumatate de ora pe toti ofiterii la mine! Cu alte cuvinte la sifoane.
-Apar cu permis de Romania? Da! Deci, pana la urma apar cu permis de Romania! Da, da! Este valabil? Este valabil!.
-Am vrut sa va fac o surpriza dar trebuie sa va raportez....Zice ca va cunoaste!

-Deci e totul in regula, nu? Da! O sa scriem un proces verbal... Pentru oprire neregulamentara? Da! Bine ca am permis de Romania.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si