Circulaţia feroviară, întreruptă pe ruta Paşcani-Iaşi. Anunțul făcut de CFR

Unsprezece vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, miercuri, în judeţul Iaşi, astfel că traficul feroviar este întrerupt pe ruta Paşcani-Iaşi, anunţă CFR SA.

Author: Diana Bostan miercuri 29 iunie 2022 , 20:20

iași

Incident feroviar Iași

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În urma incidentului au fost rupţi 7 stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Unsprezece vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, miercuri, în judeţul Iaşi

" Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe relaţia Paşcani- Iaşi, din cauza deraierii, între staţiile Sârca- Podu Iloaiei, a 11 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă. Trenul aparţine operatorului de transport feroviar de marfă GFR şi circula pe relaţia Port Constanţa- Cristeşti-Jijia. Din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulaţie, firul I fiind închis pentru lucrări programate", a transmis, miercuri seară, CFR SA.

Citeste si: Sute de oameni care trebuiau să ajungă în Constanța au trăit un adevărat coșmar. Trenul s-a defectat la jumătatea drumului

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Reacția publicată pe contul Laurei Cosoi, după nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Actrița a creat confuzie- wowbiz.ro

În acest caz va fi stabilită o comisie de anchetă pentru a decide în ce circumstanțe a avut loc incidentul.

La dispoziţia călătorilor vor fi puse mijloace auto, pe distanţa Podu Iloaiei- Târgu Frumos

"Precizăm faptul că, pentru menţinerea continuităţii traficului de călători, SRCF Iaşi va pune la dispoziţia călătorilor mijloace auto, pe distanţa Podu Iloaiei- Târgu Frumos. Această măsură va fi menţinută până la restabilirea traficului pe intervalul de staţii afectat de deraiere. Vă informăm, de asemenea, că personalul de specialitate al SRCF Iaşi va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului privat pentru ridicarea, repunerea pe şină a vagoanelor deraiate şi retragerea/scoaterea acestora din gabarit", a arătat sursa citată.

Citeste si: VIDEO- Călătoria cu trenul de la Cluj la Constanța durează 16 ore. Reprezentanții CFR dau vina pe caniculă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si