Circulatia metroului a fost oprita marti dimineata deoarece trei femei au lesinat si a fost nevoie de interventia echipajelor SMURD

Circulatia la metroul din Bucuresti a fost oprita, marti dimineata, timp de cateva zeci de minute dupa ce trei femei au acuzat stari de rau si a fost nevoie de interventia echipajelor SMURD, au declarat oficiali ai Metrorex pentru Mediafax.

A.S., marți 18 octombrie 2016 , 10:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

In jurul orei 08.42, la statia Piata Romana, i s-a facut rau unei femei in metrou.
Zece minute mai tarziu i s-a facut rau tot unei femei, intr-un vagon de metrou ce tranzita statia Piata Victoriei, iar in jurul orei 09.10 i s-a facut rau unei alte femei, la statia Piata Victoriei, tot intr-un vagon, au precizat reprezentanti ai Metrorex.
In toate cele trei cazuri au fost lipotimii si a fost nevoie de interventia echipajelor SMURD, arata sursa citata.
Circulatia la metrou a fost oprita pe durata interventiei echipajelor de salvare.

In jurul orei 08.42, la statia Piata Romana, i s-a facut rau unei femei in metrou. Zece minute mai tarziu i s-a facut rau tot unei femei, intr-un vagon de metrou ce tranzita statia Piata Victoriei, iar in jurul orei 09.10 i s-a facut rau unei alte femei, la statia Piata Victoriei, tot intr-un vagon, au precizat reprezentanti ai Metrorex.

In toate cele trei cazuri au fost lipotimii si a fost nevoie de interventia echipajelor SMURD, arata sursa citata. Circulatia la metrou a fost oprita pe durata interventiei echipajelor de salvare.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si