Cîţu: Disperare, numele tău este PSD! De câteva zile tot PSD-ul produce ştiri false pe teme economice la adresa mea

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susţine că PSD produce ştiri false pe teme economice, acestea vizându-l direct. ”Disperare, numele tău este PSD”, a scris, sâmbătă, Cîţu pe Facebook.

K.B., sâmbătă 22 februarie 2020 , 16:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Disperare, numele tău este PSD! De câteva zile tot PSD-ul produce ştiri false pe teme economice la adresa mea. Socialiştilor, va dau un sfat. Puneţi mâna pe carte”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

În ultimele zile, PSD a criticat, prin mesaje postate pe Facebook, deprecierea leului în raport cu euro, deficitul bugetar şi creşterea datoriei publice.

Citeste si: Ameninţarea cu bombă de la Primăria Sector 2 nu se confirmă; pirotehniştii au încheiat verificările

Citeste si: Tensiuni în Alianţa USR-PLUS la Iaşi: USR anunţă amânarea dezbaterii de duminică între Iolu şi Chichirău pentru Primăria Iaşi

”În vreme ce miniştrii PNL fac balet prin comisii şi cer să nu fie votaţi nici măcar de colegii lor liberali, forurile internaţionale trag semnale puternice de alarmă cu privire la economie. Comisia Europeană a prognozat un deficit bugetar de 4,9% din PIB pe 2020, cu o perspectivă de creştere exponenţială spre 6,9% în 2021. Datoria publică a României este prognozată la 42% din PIB în 2021. România va fi plasată în zona de deficit excesiv, o premieră istorică ruşinoasă!”, a scris PSD pe Facebook.

Citeste si: Alertă în Italia! S-a înregistrat, sâmbătă, al doilea deces cauzat de coronavirus

În pls, social-democraţii au afirmat că preţurile la gazevor exploda, după ce ”PNL a dat liber companiilor să stabilească ce preţuri vor ele pentru gazul natural livrat populaţiei...dar de la 30 iunie 2020”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si