Panait a anunțat pe contul său de Facebook că a sunat la 112 pentru a îndepărta animalele și a publicat câteva imagini cu acestea.

A apelat la 112 

Acesta locuiește aproape de zona împădurită a oraşului și a spus că a observat mişcare pe terasă. Când s-a dus să vadă ce era a observat ”musafirii.

Au venit la ceas de seară tocmai când mă pregăteam de un curs.

Am crezut că Panda calcă mai apăsat. Eram în apel cu @vlad_oprea_s când am zis: «stai că am urși pe terasă». Acum știu unde dispare mâncarea Pandei. Nu-i de glumă! Senzația de ursoaică cu pui la ușa ta crește pulsul. Îmi sunt tare dragi, dar nu așa. Am apelat 112 – mulțumesc jandarmilor și polițiștilor ”, a scris Marian Panait, într-un mesaj pe Facebook.

Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2022: Ce sărbătoare e miercuri?

Pe lângă acest mesaj, city managerul din Sinaia a publicat și câteva fotografii pe care le-a făcut ursoaicei și celor doi pui care l-au vizitat pe terasa casei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Urs filmat de turiști în timp ce intra în curtea unui restaurant

Era trecut de ora două noaptea când clienții unui restaurant din Predeal au văzut că un urs dă târcoale prin fața clădării. Speriați că ar putea intra în local, turiștii s-au grăbit să încuie ușa. Instinctul lor a fost bun pentru că la scurt timp animalul s-a apropiat de intrare.

Citeste si: Salarii majorate pentru bugetari, pe ordinea de zi a Parlamentului

Camerele de supraveghere ale restaurantului au surprins sălbăticiunea în timp ce se ridica în două labe și încearcă să intre în local. Animalul însă se sperie de ceva și fuge.

Citeste si: O nouă alertă meteo de la ANM. Cod galben de vreme severă- HARTA

Astfel de cazuri sunt tot mai dese, dar autoritățile spun că în continuare au mâinile legate. Nu pot decât să alunge animalele înapoi în pădure.

Citeste si: Exerciții militare de amploare în Belarus, lângă granița cu Ucraina 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si