Ciulama de ciuperci cu pui. Rețeta tradițională a bunicii
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Ciulama de ciuperci rețetă. Așa faci cea mai bună ciulama de ciuperci cu pui!

In articol:
- Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă cilama. Ciulama de ciuperci rețetă. Ingrediente
- Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă cilama. Ciulama de ciuperci rețetă. Mod de preparare
- Ciulamaua de ciuperci cu pui merge perfect cu mămăliguță
- Iată și o rețetă de mămăligă tradițională
- Ingrediente
- Mod de preparare
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Rețetă delicioasă de ciulama de ciuperci simplă și cremoasă, ușor de preparat și detaliată pas cu pas. Mâncare tradițională simplă și rapidă.
O să iasă la fel de gustoasă ca cea din copilărie, făcută de bunica!
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă cilama. Ciulama de ciuperci rețetă. Ingrediente
Ciulama de ciuperci. Ciulama reteta. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapida. Reteta ciulama.
- 500 gr. ciuperci proaspete chempignon
- 300 gr. piept de pui
- 300 gr. smantana
- 4 catei usturoi
- 2 linguri faina
- 2 cepe
- 1 leg. patrunjel (sau marar)
- sare si piper dupa gust
Ciulama de ciuperci. Ciulama reteta. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapida. Reteta ciulama.
Citeste si: Scrob românesc. Rețeta tradițională veche de peste 100 de ani
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă cilama. Ciulama de ciuperci rețetă. Mod de preparare
Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit.
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute).
Citeste si: Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci.
Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie", sare si piper.
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Acest amestec se rastoarna peste ciuperci si carne.
Citeste si: Ciorbă de burtă. O rețetă delicioasă și simplă
Mai lasam sa fiarba 10-15 min. dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul (sau marar)
Ciulama de ciuperci. Ciulama reteta. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapida. Reteta ciulama.
Ciulamaua de ciuperci cu pui merge perfect cu mămăliguță
Iată și o rețetă de mămăligă tradițională
Se spune că fiecare gospodină se desăvâșește în ale bucătăriei, după ce învață să facă și mămăligă. Dacă nu ați încercat încă, vă oferim rețeta tradițională de mămăligă.
Citeste si: Papanași cu dulceață. Secretul care-i face pufoși
Ingrediente
- 1 litru de apă
- 350 g mălai
- 1 linguriţă rasă de sare
Mod de preparare
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională. Se pune apa la fiert împreună cu sarea. Când apa clocoteşte, începeţi să turnaţi mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel în formă de pară.
Când mălaiul începe să se umfle şi mămăliga se îngroaşă, daţi focul la mic. Amestecaţi, din când în când, cu o lingură de lemn.
Ciulama de ciuperci. Ciulama reteta. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapida. Reteta ciulama.
Citeste si: Pizza de casă. Surprinde-i pe cei dragi cu o cină delicioasă
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională. Lăsaţi-o să fiarbă 10-15 minute. Dacă încă vi se pare prea moale, mai lăsaţi-o câteva minute.
Când e gata, înainte de a o răsturna, presaţi bine cu dosul lingurii pentru ca mămăliga să ia frumos forma rotundă a vasului.
Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională.
Citeste si: Ostropel de pui. Rețeta tradițională a bunicii
Sfat! Dacă fundul vasului a rămas uscat, acoperit doar de o pojghiţă subţire de mălai, înseamnă că aţi făcut o mămăliă ca la carte.
Pofta buna!!!