În unul dintre videoclipurile de acest fel se poate observa un grup de civili care aruncă dintr-o maşină cel puţin două cocktailuri Molotov asupra unui blindat rusesc marcat cu simbolul „Z” despre care se crede că e folosit pentru marcarea sau identificarea anumitor unităţi ruse în Ucraina. Imaginile au fost postate pe un cont de Twitter în care sunt centralizate imagini şi clipuri video cu tehnică rusească distrusă ori capturată în războiul din Ucraina.

Citeste si: Rusia amenință Germania. Înghețarea gazoductului Nord Stream 2 va avea un impact major în relaţiile dintre cele două state

Blindatul militar al armatei ruse care este incendiat cu cocktailuri Molotov pare ar fi un vehicul special pentru război electronic şi bruierea comunicaţiilor folosit de militarii ruși.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Nu se știe cu exactitate locul şi data unde au fost filmate imaginile şi nici dacă au existat persoane ucise sau rănite în urma acestui atac.

Ucraineni se luptă cu mâinile goale cu soldații ruși

Filmulețul, publicat pe 28 februarie, a fost postat pe „Ukraine Weapons Tracker”, un cont de Twitter realizat de două organizaţii independente în care sunt postate în special imagini şi fotografii cu tehnică militară rusă distrusă ori capturată de forţele ucrainene.

Pe această pagină sunt postate, de asemenea, şi imagini cu tehnică ucraineană distrusă.

Citeste si: VIDEO| Marcați de dramele zecilor de mii de refugiați din Ucraina care ajung la noi în țară, românii s-au trezit mai solidari ca niciodată

Imagini similare au fost filmate în Berdiansk, regiunea Zaporojie.

În fața unui atac de proporții, cu trupe terestre și lovituri aeriene, ucrainenii se pregătesc pentru a întâmpina armata lui Putin. În timp ce locuitorii mai multor orașe au blocat, cu mâinile goale, tancurile rusești să intre în localitățile lor, în alte orașe ale țării, bărbații se antrenează, în timp ce femeile pregătesc cocktailuri Molotov.

Citeste si: Disperare în gările din Kiev. Ucrainenii se îngrămădesc să prindă un loc în trenuri


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si