Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, premiata la „Gala Femeilor care daruiesc sanatate”

Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, a fost premiata ieri, in cadrul celei de-a patra editii a Galei "Femeilor care daruiesc sanatate", pentru promovarea, in cadrul programelor Kanal D, a unui stil de viata sanatos. Clara Bomboe a subliniat importanta pe care televiziunea o are in echilibrul emotional al telespectatorilor.

Author: K.B. vineri 06 decembrie 2019 , 14:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt mandra si totodata onorata sa ma aflu alaturi de atatea doamne speciale. Prin programele pe care noi le difuzam la Kanal D ne dorim sa promovam un stil de viata sanatos. Dorim sa relaxam telespectatorii si sa aiba o stare sufleteasca buna. In curand vom difuza <Survivor>, un show de televiziune care promoveaza deopotriva sportul, dar si spiritul de echipa.

De asemenea, emisiunea Florentinei Opris, "Sport, dieta si o vedeta", se va regasi in continuare in grila  de programe Kanal D", a precizat Clara Bomboe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In cadrul Galei au mai fost premiate reprezentante ale sexului frumos care au o activitate sustinuta in promovarea sanatatii, atat fizice cat si psihice. Printre premiante s-au numarat Elisabeta Lipa, Andreea Marin si Irina Deleanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si