Intrebata care este adevarul si daca, intr-adevar, au o relatie, Claudia a spus totul.
 
”Este un subiect frumos, care s-a transformat intr-un subiect grotesc. In ochii oamenilor, caci in realitate, totul e extraordinar. Ne cunoastem dinainte de emisiune, de la intalnirile pe care le aveam cu productia. Este o relatie foarte speciala”, a mai spus ea. 
 
Seria marturisirilor a continuat la WOWbiz, caci Claudia a oferit si alte detalii: 
 
”Sigur ca imi este dor de Catalin Cazacu. Suntem extrem de apropiati. Cred ca s-a vazut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lasat sa se inteleaga ca am facut sex, dar nu s-a intamplat asta. Vreau sa se stie ca 24 din 24 de ore suntem filmati. Ne-am apropiat stand impreuna. Daca nu era el, n-as fi rezistat. A fost langa mine cand mi-a fost frica. A fost o minune pentru mine. O sa-i multumesc toata viata pentru cat bine mi-a facut. Nu cred ca putem da o definitie a ceea ce este intre mine si Catalin, pentru ca nici noi nu stim. Ne placem, cu siguranta, dar mai mult decat faptul ca ne-am tinut de mana si ne-am imbratisat, nu stim.
O sa vedem cand Catalin va veni acasa. Daca va continua povestea”
, a marturisit Claudia Pavel. 
 
 
Despre iubita lui Cazacu, Claudia a spus ca nu stia de ea. 
 
”Eu nu stiam de existenta acestei fete, el mi-a spus ca e un om la fel de liber ca si mine.
Daca exista cineva, poate ca n-ar fi existat nici macar asa strangere de mana. imi place totul la el. E un baiat extraordinar, nu i-am vazut niciun defect. imi este extrem de drag de el, a fost atat de bun cu mine, ca nu mi-am imaginat vreodata”
,  a mai precizat ea. 
 
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si