Laurentiu Reghecampf, distrus de durere la morga! Antrenorul si familia au luat trupul neinsufletit al parintelui sau, decedat ieri dimineata!

Momente cumplite pentru Reghe! Tatal sau, Harry, in varsta de 69 de ani, a murit ieri de dimineata, la Spitalul Judetean Targoviste, in urma unui stop cardio-respirator! Imediat, cunoscutul antrenor a luat primul avion din Dubai si a plecat spre Romania, in ciuda faptului ca doar peste cateva zile avea de disputat cu echipa lui finala Cupei in Emirate!

“Vestea mortii lui Harry Reghecampf i-a luat prin surprindere pe toti si mai ales pe Reghe, care, in urma cu doua zile, a vorbit la telefon cu parintele sau si nimic nu prevestea ce nenorocire avea sa se intample! Dimpotriva, batranul i-a urat succes la meciul pe care urma sa il aiba in finala Cupei! Insa, asta este viata, niciodata nu stii ce iti rezerva ziua de maine”, au spus apropiatii familiei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

Laurentiu Reghecampf, distrus de durere la morga! Ce a facut acolo

Dupa ce a ajuns pe Otopeni, barbatul a preferat sa mearga direct cu masina la Targoviste pentru a fi alaturi de familia lui. (intra sa vezi si reactia incredibila pe care Reghe a avut-o in momentul in care a aflat ca tatal sau nu mai este in viata)

“Prodanca era deja acolo! Ea a fost prima care s-a dus la soacra sa atunci cand a aflat teribila veste! Cateva ore mai tarziu a ajuns si Reghe, care era atat de afectat, incat cu greu a putut sa isi stapaneasca lacrimile! Ce mai…a

fost o tristete de nedescris”, au povestit persoane de la fata locului.

Astazi, familia s-a dus la spital! Laurentiu Reghecampf, distrus de durere la morga, a fost cel care s-a ocupat ca trupul neinsufletit al tatalui sau sa fie scos de acolo si transportat la capela! “ Era afectat si fara vlaga!”, au dezvaluit apropiatii, care l-au si ajutat in efectuarea formalitatilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si