Clipele grele prin care a trecut Florin Busuioc la Terapie Intensivă! Cum a depasit omul de televiziune prima perioadă de stat conectat la aparate în spital! EXCLUSIV

Ce se întâmplă în aceste momente cu apreciatul om de televiziune!

Webeditor: Lia Popescu marți 13 noiembrie 2018 , 08:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marţea trecută, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, în timpul unui spectacol la Craiova. Vedeta a fost operata de urgentă de un medic rezident, care i-a montat un stent şi, astfel, viaţa i-a fost salvată în ultimul moment. 

Pe de altă parte, în ciuda faptului că operaţia a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca omului de televiziune să i se mai monteze

un al doilea stent, pentru siguranţă totala! 

Surse medicale susţin că, în majoritatea cazurilor de acest gen, situaţia este una dificilă. “Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă! Când s-a întâmplat acest lucru

La scurt timp de la intervenţia chirurgicală, Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală, unde a fost transportat cu ajutorul unui elicopter. Persoane din clinică au dezvăluit că actorul a fost dus la Sectia de Terapie Intensivă si ţinut sub stricta observaţie a doctorilor şi a asistentelor, care nu i-au lăsat pe prieteni să îl viziteze, fireşte, din raţiuni strict medicale.“ Pacientul trebuie să stea liniştit şi doar cei mai apropiaţi oameni din familie pot să între la el, şi numai câteva minute”, au spus persoane de la faţa locului!

După trei zile de izolare, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă! Surse din clinică au povestit că omul de televiziune s-a simţit destul de rău în primele ore ale internării, si a avut o stare letargică, datorată în special medicamentaţiei! Însă, cu trecerea timpului, el şi-a revenit şi chiar a început să vorbească normal. ” Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat”, au dezvăluit apropiati ai bărbatului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si