Clotilde Armand a devenit unul dintre cei mai populari politicieni, ratand de putin postul de primar al Sectorului 1, dar va reveni la alegerile din toamna, alaturi de Uniunea Salvati Bucurestiul. Frantuzoaica nascuta in 1973, in Caraibe, in orasul Pointe-a-Pitre, a dezvaluit detalii inedite de la inceputul vietii sale. "M-am nascut in Caraibe, in partea franceza, in insula Guadelupe, unde tatal meu se mutase cu ser­viciul si preda si matematica.

Parintii mei au stat pana ce eu am implinit cam un an, dupa care au revenit in Franţa. Si singurul lucru, un pic exotic, de-aco­lo, este ca eu aveam patutul si leaganul meu de be­belus intr-o carapace de broasca testoasa uria­sa”, a marturisit Clotilde intr-un interviu din Formula AS.
Intr-un alt interviu, pentru hotnews.ro, a dezvaluit, cu umor, ca a fost un bebelus unic: „Poate ati citit undeva ca m-am nascut in Caraibe, in Franta, dar in Caraibe. Tatal meu era profesor de matematica pentru elevii de acolo. In loc sa faca stagiu militar de un an a facut cativa ani ca profesor in Caraibe, a servit altfel tara lui daca vreti. Eu m-am nascut acolo, eram poate singurul bebelus alb intr-o maternitate de copii negri. Nu putea sa ma piarda ca bebelus”. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si