Clotilde Armand, critici dure la adresa social-democratilor: "PSD ne promite ca elimina 102 taxe insa isi pastreaza numarul de penali"

Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, critica initiativa PSD de a elimina 102 taxe, precizand ca prin aceasta masura, social democratii isi pastreaza numarul de penali. Ea este de parere ca initentia de a elimina impozitul pe dividende si eliminarea TVA pentru tranzactiile imobiliare adancesc si mai mult falia dintre felul in care se impoziteaza munca si capitalul.

marți 11 octombrie 2016 , 08:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ma intreb daca PSD isi doreste sa construiasca o societate din ce mai inegala si daca nu cumva incearca sa ascunda interesele de afaceri ale clientelei de partid (impozit zero pe dividende si eliminarea TVA pentru tranzactiile imobiliare, asa cum ii convine spre exemplu domnului Robert Negoita, mare dezvoltator imobiliar) in spatele unor propuneri cu impact social precum majorarea salariului minim si reducerea cotei standard de TVA. Ce competete are Liviu Dragnea sa ne vorbeasca despre eliminarea TVA sau cresterea pensilor de vreme ce judetul condus de el este cel mai sarac din tara?", scrie pe pagina de Facebook Clotilde Armand.

Totodata, vicepresedintele USR se intreaba cum vrea PSD sa creasca alocarile bugetare pentru educatie si sanatate in conditiile in care propune reduceri de taxe.

Mesajul integral postat de Clotilde Armad pe reteaua de socializare:

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si