Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral de a respinge renumararea voturilor: "E un abuz complet"

Biroul Electoral al sectorului 1 a respins renumararea voturilor ceruta de Uniunea Salvati Bucurestiul. Candidatul USB la acest sector, Clotilde Armand, a declarat ca aceasta decizie este „un abuz complet.

Alexandra Chiric, miercuri 08 iunie 2016 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

''Intampinarea noastra a fost respinsa de Biroul Electoral al sectorului 1, compus exclusiv de partidele parlamentare, cu multi membri PSD, sunt cel mai bine reprezentati. Sa stiti ca este o mare problema. Am fost anuntati la ora 15 sa revenim la ora 19, la 19 ni s-a spus sa revenim la 21, la 21 ni s-a spus sa revenim la 22, am asteptat, la 22,30, dupa multe tergiversari, ne-au respins aceasta cerere legitima si legala si justificata. Nu este corect sa nu clarificam situatia. Nu este in regula, era bine sa rezolvam problema aceasta si pentru domnul Tudorache. El a anuntat ca nu se va opune, dar colegii lui de partid s-au opus. Eu pana acum am avut incredere ca totul se va rezolva in mod civilizat, acum incep sa am dubii", a scris aceasta pe Facebook.

Aceasta a mai declarat ca decizia Biroului Electoral este o metoda nedemocratica, "un abuz complet".

"Va trebui sa ma sustineti pentru a obliga PSD sa fie mai corect, mai transparent si sa nu foloseasca aceste metode care sunt antidemocratice. Sunt extrem de suparata, mi se pare ca este normal intr-o tara ca Romania, in Bucuresti, in sectorul 1 trebuie sa facem acest efort minim de renumarare a unor voturi. Nu este o cerere abuziva, oricine care are cifre in fata lui cifre intelege ca are rost sa facem aceasta verificare, e un abuz complet'', a transmis Clotilde Armand.

Biroul Electoral al Sectorului 1 a respins marti seara cererea de renumarare a voturilor din 18 sectii, solicitata de USB, rezultatul in urma centralizarii proceselor verbale fiind Dan Tudorache (PSD) - 31,07%, Clotilde Armand (USB) - 28,77%, in timp ce Alexandru Nazare (PNL) a obtinut 19,57%.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si