Clubul Colectiv, executat silit pentru berea consumata in noaptea tragediei! O firma de distributie incearca sa recupereze contravaloarea unei facturi ramase neachitate de patronii clubului

Clubul Colectiv va fi executat silit, ca urmare a unei decizii judecatoresti, din cauza unei datorii pe care societatea care administra localul o avea catre un furnizor de bere.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin miercuri 08 noiembrie 2017 , 21:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


La doi ani de la tragedia din Colectiv, un furnizor de bauturi alcoolice incearca din rasputeri sa-si recupereze o datorie la societatea care administra localul. La inceputul lunii septembrie, distribuitorul de bauturi a obtinut un ordin de executare silita „in toate formele de executare, simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de judecata”.

Colectiv Club SRL are o datorie de 7.212,41 de lei reprezentand contravaloarea marfurilor livrate, mai precis a bauturilor alcoolice care s-au consumat inclusiv in noaptea tragediei. Este vorba despre una dintre ultimele comenzi de bauturi pe care administratorii Colectiv Club SRL n-a mai avut cum s-o achite, pentru ca toate operatiunile societatii au fost suspendate. De altfel, in acest moment, bunurile companiei au fost plasate sub sechestru, urmand ca judecatorii sa stabileasca valoarea despagubirilor pe care inculpatii din dosarul incendiului de la Colectiv le

vor plati catre familiile victimelor.

SC Colectiv Club SRL este administrata de trei persoane: Alin Anastasescu, Costin Mincu su Catalin Paul Gancea. Cei trei au fost trimisi in judecata, alaturi de reprezentantii firmei care a asigurat spectacolul pirotehnic ce a dus la incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si