Șofer beat pe străzile Clujului

În dimineața zilei de marți, un șofer a fost observat în timp ce circula haotic pe străzile din Cluj-Napoca. Autoutilitara abia își putea ține banda și circula extrem de greu.

Citeste si: Un pieton turmentat a fost lovit pe trecerea de pietoni după ce a traversat strada neregulamentar

Voluntarii de la CERT Transilvania au fost justițiarii în această situație.

L-au urmărit pe șofer până în Mănăștur, în apropiere de Piața Flora. Acolo au reușit să îl oprească și să îl rețină pe șofer până la sosirea polițiștilor. 

Bărbatul prezenta o alcoolemie record

Inclusiv polițiștii s-au mirat cum de bărbatul se mai poate ține pe picioare, d-apoi să mai și conducă. Aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.70 mg/l alcool pur în aer expirat. 

Citeste si: Un minor a fost prins beat la volanul unei autoutilitare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

În contextul imaginilor video care au apărut de puțin timp în spațiul public, transmitem următoarele informații:

În jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj au intervenit în urma unei sesizări la numărul unic de urgență 112, prin care era semnalat un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă.

Participanții la trafic au reușit oprirea autovehiculului până la sosirea polițiștilor rutieri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei ”, a transmis IPJ Cluj.

Citeste si: O șoferiță s-a înfuriat la maxim și a pornit un adevărat scandal, după ce a fost oprită de polițiști: ”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică”

VIDEO- Vezi cursa nebunească a șoferului care se afla în prag de comă alcoolică:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si