Reprezentanții Primăriei din Cluj au pus la dispoziția cetățenilor sistemul de plată online, tocmai pentru a evita formarea de cozi la ghișee. Cei mai mulți clujeni au ales să se prezinte fizic pentru a sta la coadă pentru că nu au încredere în sistemul online, care, ulterior a picat din cauza numărului crescut de accesări.

La coadă cu o zi înainte de deschiderea ghișeelor

Recordul de așteptat la coadă merge la un clujean, care s-a prezentat la sediul Primăriei din Cluj cu o seară înainte, de la ora 22.30. A așteptat 9 ore jumătate, și, pentru a rezista, și-a adus și un scaun pe care să stea. Ulterior, i s-au alăturat și alte persoane, după miezul nopții, pregătite și ele cu pături pentru a se încălzi în timpul orelor de așteptat. 

Citește și: VIDEO- Scumpirile vor continua și în 2023. La ce vor fi majorări de prețuri

Site-ul Primăriei- suprasolicitat de accesări

Nemulțumirile clujenilor nu au întârziat să apară din cauză că site-ul Primăriei din Cluj a picat. Tocmai din acest motiv, majoritatea cetățenilor au preferat să aștepte cu orele la coadă, pentru a fi siguri că nu întâmpină și alte dificultăți și vor prinde loc de parcare pentru 2023.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, i-a asigurat pe cetățeni că sistemele online vor funcționa din ce în ce mai bine și vor face față cererilor online: „Sper să vină și anul în care să nu fie nicio persoană la coadă pentru că au încredere în sistemul online. Sunt multe persoane care nu au încredere că sistemul online funcționează și de aceea vin să stea la coadă în persoană. Hârtia contează, încă, pentru mulți”.

Citește și: Cât costă azi litrul de motorină și benzină, după eliminarea compensării de 50 de bani de la 1 ianuarie 2023

Abonamentele din 2023 pentru parcări

Pentru zona centrală, plata și prelungirea abonamentelor se poate face online. Abonamentele de parcare pentru riverani pot fi plătite online începând cu data de 3 ianuarie 2023, însă, ghișeele pentru încasarea sumelor destinate abonamentelor vor fi deschise doar de pe 5 ianuarie.

Pentru plata impozitelor locale s epoate folosi șki metoda online, pe platforma  www.ghiseul.ro.

Citește și: Cozi la plata taxelor și impozitelor- românii așteaptă de ore întregi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si