CNADNR prelungeste din nou restrictiile de circulaţie pe podul vechi de la Agigea. Cand va fi dat in folosinta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) a anuntat ca prelungeste cu înca o jumatate de luna restrictiile de circulatie de pe podul vechi de la Agigea, pâna la 1 august, dupa numeroase amânari ale termenului de finalizare a lucrarilor de consolidare, a anuntat sâmbata compania.

Editor: Alexandra Chiric sâmbătă 16 iulie 2016 , 11:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Restrictiile au fost deja prelungite de mai multe ori în acest an, ultima data pâna la 15 iulie, desi termenul initial pâna la care urmau sa fie aplicate era 15 aprilie, informeaza News.ro. Traficul va ramâne permis pe pod doar pentru autovehicule destinate transportului de persoane sau pentru cele care se deplaseaza în regim de urgenta.

Podul de la Agigea este situat la kilometrul 9 al drumului national DN 39, care traverseaza canalul Dunare-Marea Neagra si face legatura cu sudul Litoralului.

Pe perioada adoptarii masurii de restrictionare, autovehiculele cu masa totala mai mare de cinci tone care circula pe ruta Bucuresti-Mangalia, pot ocoli podul pe ruta Autostrada A2 (Bucuresti – Constanta – nod rutier Medgidia) – Drumul judetean DJ 381 (nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus) – DN 3 (Ciocârlia de Sus- Cobadin) – DJ 391 (Cobadin – Mereni- Topraisar) – DN 38 (Topraisar- Agigea) – DN 39 (Agigea- Mangalia).

Autovehiculele care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie finala Portul Constanta vor putea utiliza urmatoarea varianta ocolitoare, ca urmare a deschiderii circulatiei pe noul pod rutier al Canalului Dunare- Marea Neagra: A2 (Bucuresti – Constanta) – nod rutier A4- intrare Port Agigea- Constanta

Sud (pe noul pod rutier, la kilometrul 0 al Canalului Dunare- Marea Neagra)- Poarta 10 bis (Port Constanta).

Lucrarile la podul vechi de la Agigea au fost începute în 2010 si urmau sa fie finalizate în februarie 2013. Lucrarile au fost mult întârziate, iar ultimul termen avansat de CNADNR pentru terminarea lucrarilor este luna aprilie 2017.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si