CNAIR: Valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă.

Author: M.A. joi 26 martie 2020 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public şi întrebările primite în această perioadă cu privire la menţinerea valabilităţii rovinietelor care expiră în perioada stării de urgenţă, CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că rovinietele NU SE ÎNCADREAZĂ în categoria «documentelor eliberate de autorităţile publice», motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârşitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful”, a transmis CNAIR.

Citeste si: Spitale închise în România, din cauza infectării personalului cu noul coronavirus

Citeste si: Informații oficiale: la nivel naţional, 153 de cadre medicale şi personal auxiliar sunt confirmate cu COVID-19. Aproape jumătate sunt medici

Art. 14  din Decretul preşedintelui pentru instituirea stării de urgenţă prevede ”Se menţine valabilitatea documentelor eliberate de autorităţile publice care expiră pe perioada stării de urgenţă”.

Citeste si: Declaraţia pe propria răspundere a fost simplificată. Cum trebuie completată şi de unde poate fi descărcată


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si