Oana Roman: „E cea mai bună prietenă a mea, e copilul meu evident dar este și cea mai bună prietenă a mea. Cu ea împart cel mai mult timp din viața mea, vacanțele, eu nu plec absolut nicăieri fără ea.”

Isabela este abia în clasa a III, dar Oana Roman o consideră deja un om matur și foarte responsabil.

Oana Roman: „Parcă acum era un bebeluș, acum are peste 1,50 cm, are 38 la picior, pentru că e foarte înaltă, e un om mare, e ca un om mare deja.”

De câțiva ani, Oana s-a concentrat pe activitatea sa din mediul online, acolo unde interacționează și postează fotografii realizate chiar de Isabela. Imaginile se bucură de succes, mai ales cele de prin vacanțe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Credite online cu buletine false. Detalii despre modul în care acționa gruparea. Oamenii legii fac percheziții în București și mai multe județe

Oana Roman: „Câte 4 zile, câte 5 zile maxim o săptămână, dar anul acesta n-am apucat să plecăm o săptămână.”

Coasta de Azur, locul unde Oana Roman se simte fericită

Nu demult existau zvonuri conform cărora Oana ar avea în plan să se mute în Franța și asta deoarece de 30 de ani merge, în fiecare an, pe Coasta de Azur.

Oana Roman: „Deplasarea la Cannes o fac în fiecare an, e știută că o fac de 30 de ani, iar Isa de vreo 3-4, doar cu mine, asta am făcut-o, am bifat-o. Când am început să mă duc acolo prietenele mele nu stăteau încă acolo, dar m-a dus Dan Fischer, m-am dus cu Ilie Năstase, cu Țiriac.

Este singurul loc în care eu sunt fericită real, pe lumea aceasta. După părerea mea este cea mai frumoasă coastă din toate punctele de vedere, în primul rând pentru că acel albastru pe care nu-l regăsești nicăieri, acea lumină incredibilă, pentru că acel albastru se răsfrânge cumva și creează o lumină absolut impresionantă.”

Acum, Oana Roman abia așteaptă vacanța de toamnă a micuței sale pentru a merge împreună în Egipt, o altă destinație de vacanță unde le place foarte mult.

Oana Roman: „Următoarea vacanță e planificată de mult, în octombrie când au copiii și anul acesta plecăm în Egipt.”

O țară unde vor realiza unele dintre cele mai frumoase fotografii pentru fanii de pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si