Potriv comunicatului ANM, de marţi, de la ora 12.00 până miercuri la ora 10.00, în Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei şi local în Crişana vor fi averse şi descărcări electrice.

,,Aversele vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25...35 l/mp şi izolat, în special la munte 40...45 l/mp”, anunţă meteorologii.

Citeste si: Vremea la mare în luna septembrie 2021: Ce temperaturi vom avea în Constanţa, Mangalia, Eforie şi în restul staţiunilor de pe litoral?

1 septembrie vine cu vânt și averse semnificative

Pe parcursul zilei de miercuri, 1 septembrie,  vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile vestice, nordice, centrale şi la munte vor fi averse, pe alocuri însemnate cantitativ. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Codul galben vizează zece judeţe, respectiv Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj şi Satu Mare.

Citeste si: Uraganul IDA a lovit America

Prognoza pentru Capitală

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă în dimineața zilei de 1 septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Citeste si: Bucureștiul, pe lista roșie a Spaniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si