ANM a emis un cod galben de vreme rea. Începând cu 9 iunie, ora 12.00, și până pe 10 iunie, ora 10.00, aproximativ jumătate din teritoriu se află sub cod galben de instabilitate atmosferică.

România va avea parte de perioade cu instabilitate atmosferică, în cursul zilei de marți (9 iunie) îndeosebi în regiunile intracarpatice și la munte, în noaptea de marți spre miercuri (9/10 iunie) în sud-vest, iar miercuri și joi (10 și 11 iunie) în cea mai mare parte a țării.

Alertă de vijelii în România. ANM a emis codul galben de vreme reaVor urma averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.

Citeste si: Ministrul Sănătății a dispus evaluarea spitalelor COVID-19 din teritoriu

Citeste si: Familie otrăvită cu ciuperci. Două femei au murit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Semnal de alarmă al Poliției Române: Ce metode folosesc infractorii pentru a intra în locuințe

În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Olteniei, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Citeste si: Regele Cioabă și-a înfuriat supușii după ce și-a umplut masa de Rusalii cu fripturi și a tăiat gâtul unei oi: “Dați la săraci, așa puteți slăvi pe Dumnezeu!” FOTO

Meteorologii susțin că gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat până la finalul săptămânii în majoritatea regiunilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si