Soțul femeii a fost cel care a chemat ambulanța, iar în apartament au fost găsite ciuperci preparate, transmite deschide.md.

Cadavrul femeii de 24 de ani era în camera de baie, iar cel al mamei acesteia era culcat pe pat. Polițiștii nu au semnalat semne de moarte violentă.

Citeste si: George Floyd condus pe ultimul drum. Durere şi reculegere în faţa sicriului lui

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

La domiciliu se afla și copilul minor care prezenta senzații de vomă și convulsii, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că membrii familiei au mers la pădure de unde au strâns ciuperci. APoi au mers acasă și le-au preparat.

Citeste si: El este mielul care a speriat o lume întreagă: „Îi dădeam lapte pe o gură și ieșea pe nasul celuilalt cap”

„Spre seară, în jurul orei 22:00, femeii de 24 de ani i s-a făcut rău și a mers în camera de baie, iar mama sa s-a culcat cu copilul în dormitor. De asemenea în bucătărie, pe masă în farfurie şi plită în tigaie,au fost depistate ciuperci pregătite.

Starea copilului este gravă, se află în comă.”, susține ofițerul de presă al IGP.

Citeste si: Episod groaznic în fața unui supermarket. Cadavru ridicat după 4 zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si