Ceremonia religioasa s-a tinut, in urma cu putin timp, la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou, iar nasii micutului au fost nimeni altii decat sotii Dana si Adrian Nastase.

“ Sunt foarte emotionat si fericit. Imi iubesc foarte mult copilul si am simtit un sentiment special atunci cand preotul l-a botezat. Pe de alta parte, am fost si extrem de stresat, mai ales in ultima saptamana, de toate sfaturile pe care le-am primit de la matusi si prietene.

Fiecare avea o opinie. Ba sa nu bag copilul in cristelnita, fiindca raceste, ba sa-l bag, pentru ca asa este traditia, in ce colt al mesei sa il pun, pe margine sau la mijloc, ce ulei sa ii cumpar, si tot felul de lucruri din acestea care m-au innebunit de-a binelea. Erau ca doua tabere, persoanele mai in varsta cu conceptiilor lor, in timp ce prietenii, mai tineri, mergeau pe variantele noi. In fine, abia asteptam ca evenimentul sa aiba loc, in fond eu eram doar tatal”, a spus, amuzat, Codrin pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La eveniment, mama copilului, fotomodelul Alice Constantinica, a aratat foarte bine, desi este proaspata mamica. Ea a purtat o rochie alba, scurta, cu umerii goi, care a atras toate privirile. Nici nasa nu s-a lasat mai prejos, impresionand asistenta cu o tinuta neagra, cu auriu, eleganta si de bun-gust.

Dupa slujba, totii invitatii au fost invitati sa il sarbatoreasca pe micutul Radu la un restaurant de fite din Snagov, acolo unde sunt asteptati cu cele mai bune preparate culinare si bauturi fine peste 350 de invitati din lumea politica, sindicate si presa.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si